Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
07-02-2023 10:00
Czas przygotowywania
08-02-2023 21:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
35h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas35
Czas w TO:15
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 650g (W ~360)
Woda: 410g
Drożdże:0.38g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas35
Czas w TO:15
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 650g (W ~360)
Woda: 410g
Drożdże:0.38g
Sól:: 20g
Składniki
650g
Mąka
410g
Woda
0.38g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
poolish 220 cucoa/ 1,3 drożdzy/ 10h TO
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/youa0tpuwb/