Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 545g (W ~330)
Woda: 327g
Drożdże:0.54g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 545g (W ~330)
Woda: 327g
Drożdże:0.54g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
545g
Mąka
327g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.54g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
Pierwszy
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yopaetmcan/