Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-05-2023 14:00
Czas przygotowywania
21-05-2023 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:10
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 1262g (W ~380)
Woda: 757g
Drożdże:1.19g
Sól:: 38g
Oliwa z oliwek: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:10
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 1262g (W ~380)
Woda: 757g
Drożdże:1.19g
Sól:: 38g
Oliwa z oliwek: 23g
Składniki
1262g
Mąka
757g
Woda
23g
Oliwa z oliwek
1.19g
Drożdże
38g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yoktgpwm3d/