Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
272g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:272g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:16
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1003g (W ~370)
Woda: 602g
Drożdże:0.59g
Sól:: 27g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:272g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:16
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1003g (W ~370)
Woda: 602g
Drożdże:0.59g
Sól:: 27g
Składniki
1003g
Mąka
602g
Woda
0.59g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
Passini Verde
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ynibxnhkz6/