Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-06-2023 17:35
Czas przygotowywania
25-06-2023 17:35
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 449g (W ~330)
Woda: 279g
Drożdże:0.52g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 449g (W ~330)
Woda: 279g
Drożdże:0.52g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
449g
Mąka
279g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.52g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ymdhm2lp2p/