Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
290g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
56h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:60%
Całkowity czas56
Czas w TO:8
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 525g (W ~400)
Woda: 315g
Drożdże:0.56g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:60%
Całkowity czas56
Czas w TO:8
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 525g (W ~400)
Woda: 315g
Drożdże:0.56g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
525g
Mąka
315g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
0.56g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ylsvswtilp/