Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-01-2022 10:30
Czas przygotowywania
09-01-2022 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:9
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 1534g (W ~340)
Woda: 920g
Drożdże:1.74g
Sól:: 46g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:9
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 1534g (W ~340)
Woda: 920g
Drożdże:1.74g
Sól:: 46g
Składniki
1534g
Mąka
920g
Woda
1.74g
Drożdże
46g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yks7pzacoh/