Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
15-04-2022 17:00
Czas przygotowywania
16-04-2022 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
59%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:59%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 656g (W ~330)
Woda: 387g
Drożdże:0.33g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:59%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 656g (W ~330)
Woda: 387g
Drożdże:0.33g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
656g
Mąka
387g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.33g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Pizza 4osoby
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ykmbztdel9/