Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 794g (W ~330)
Woda: 501g
Drożdże:0.34g
Sól:: 25g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 794g (W ~330)
Woda: 501g
Drożdże:0.34g
Sól:: 25g
Składniki
794g
Mąka
501g
Woda
0.34g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
6 kulek 220 63 hydro
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yii4h5mpig/