Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-08-2023 06:53
Czas przygotowywania
21-08-2023 17:53
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
35h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas35
Czas w TO:11
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 446g (W ~360)
Woda: 290g
Drożdże:0.34g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas35
Czas w TO:11
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 446g (W ~360)
Woda: 290g
Drożdże:0.34g
Sól:: 14g
Składniki
446g
Mąka
290g
Woda
0.34g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Neapoletana Caputo Integrale
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yheleg4hff/