Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
255g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
16h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:16
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1254g (W ~300)
Woda: 752g
Drożdże:0.88g
Sól:: 34g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:16
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1254g (W ~300)
Woda: 752g
Drożdże:0.88g
Sól:: 34g
Składniki
1254g
Mąka
752g
Woda
0.88g
Drożdże
34g
Sól
Notatki
mix mąk – co zostało
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yfuvcvs9qy/