Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:17
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 629g (W ~320)
Woda: 377g
Drożdże:0.45g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:17
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 629g (W ~320)
Woda: 377g
Drożdże:0.45g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
629g
Mąka
377g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
0.45g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Próba
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yfuublcuoz/