Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-04-2023 17:00
Czas przygotowywania
21-04-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas26
Czas w TO:8
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 473g (W ~340)
Woda: 307g
Drożdże:0.59g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas26
Czas w TO:8
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 473g (W ~340)
Woda: 307g
Drożdże:0.59g
Sól:: 15g
Składniki
473g
Mąka
307g
Woda
0.59g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yenbnapngq/