Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-06-2022 20:00
Czas przygotowywania
15-06-2022 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 666g (W ~330)
Woda: 366g
Drożdże:0.73g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 666g (W ~330)
Woda: 366g
Drożdże:0.73g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
666g
Mąka
366g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.73g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Pierwsza pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yejrrthxfj/