Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-12-2021 14:45
Czas przygotowywania
27-12-2021 19:45
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
5h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 364g (W ~210)
Woda: 218g
Drożdże:1.30g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 364g (W ~210)
Woda: 218g
Drożdże:1.30g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
364g
Mąka
218g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
1.30g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
5h czekania
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ydiarix4ha/