Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-09-2022 03:15
Czas przygotowywania
07-09-2022 03:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 695g (W ~330)
Woda: 417g
Drożdże:0.71g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 695g (W ~330)
Woda: 417g
Drożdże:0.71g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
695g
Mąka
417g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.71g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
Przepis pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yctpic8gvm/