Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-04-2022 22:00
Czas przygotowywania
03-04-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:18
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 994g (W ~310)
Woda: 596g
Drożdże:0.62g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:18
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 994g (W ~310)
Woda: 596g
Drożdże:0.62g
Sól:: 30g
Składniki
994g
Mąka
596g
Woda
0.62g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/yac0awztxp/