Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
07-08-2023 13:28
Czas przygotowywania
08-08-2023 13:28
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 957g (W ~330)
Woda: 574g
Drożdże:0.97g
Sól:: 29g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 957g (W ~330)
Woda: 574g
Drożdże:0.97g
Sól:: 29g
Składniki
957g
Mąka
574g
Woda
0.97g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/y8jwyycgv5/