Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-10-2021 19:30
Czas przygotowywania
17-10-2021 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 458g (W ~330)
Woda: 298g
Drożdże:0.24g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 458g (W ~330)
Woda: 298g
Drożdże:0.24g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
458g
Mąka
298g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.24g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/y8g9gp9lfl/