Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 606g (W ~330)
Woda: 376g
Drożdże:0.26g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 606g (W ~330)
Woda: 376g
Drożdże:0.26g
Sól:: 19g
Składniki
606g
Mąka
376g
Woda
0.26g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/y8dqsh7hni/