Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:10
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 1001g (W ~340)
Woda: 601g
Drożdże:1.13g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:10
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 1001g (W ~340)
Woda: 601g
Drożdże:1.13g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
1001g
Mąka
601g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
1.13g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
Paweł x6
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/y7sjkzipal/