Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 337g (W ~330)
Woda: 202g
Drożdże:0.15g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 337g (W ~330)
Woda: 202g
Drożdże:0.15g
Sól:: 10g
Składniki
337g
Mąka
202g
Woda
0.15g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
Przepis na dwie kulki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/y6qprfvfy7/