Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
16-09-2021 06:00
Czas przygotowywania
17-09-2021 12:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 156g (W ~350)
Woda: 86g
Drożdże:0.33g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 156g (W ~350)
Woda: 86g
Drożdże:0.33g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
156g
Mąka
86g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.33g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/y4zfcr759f/