Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
330g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:330g
Hydratacja:60%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 398g (W ~190)
Woda: 239g
Drożdże:1.39g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:330g
Hydratacja:60%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 398g (W ~190)
Woda: 239g
Drożdże:1.39g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
398g
Mąka
239g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
1.39g
Drożdże
12g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/y1xorwwiuh/