Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-08-2023 13:01
Czas przygotowywania
13-08-2023 13:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1284g (W ~380)
Woda: 834g
Drożdże:0.39g
Sól:: 42g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1284g (W ~380)
Woda: 834g
Drożdże:0.39g
Sól:: 42g
Składniki
1284g
Mąka
834g
Woda
0.39g
Drożdże
42g
Sól
Notatki
Tyy
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/y0ytwyewlv/