Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 288g (W ~330)
Woda: 159g
Drożdże:0.57g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 288g (W ~330)
Woda: 159g
Drożdże:0.57g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
288g
Mąka
159g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.57g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/y0ihgprc8d/