Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-11-2021 20:00
Czas przygotowywania
23-11-2021 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
65h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:70%
Całkowity czas65
Czas w TO:15
Czas w TK:50
Składniki Mąka: 1937g (W ~410)
Woda: 1356g
Drożdże:0.91g
Sól:: 68g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:70%
Całkowity czas65
Czas w TO:15
Czas w TK:50
Składniki Mąka: 1937g (W ~410)
Woda: 1356g
Drożdże:0.91g
Sól:: 68g
Składniki
1937g
Mąka
1356g
Woda
0.91g
Drożdże
68g
Sól
Notatki
Niedziela
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/y0fgu0y2xt/