Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-03-2022 19:00
Czas przygotowywania
07-03-2022 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 491g (W ~330)
Woda: 304g
Drożdże:0.21g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 491g (W ~330)
Woda: 304g
Drożdże:0.21g
Sól:: 15g
Składniki
491g
Mąka
304g
Woda
0.21g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xzloqy39ts/