Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
10-01-2023 07:02
Czas przygotowywania
13-01-2023 12:02
Czas wypieku
Parametry ciasta
255g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
77h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:61%
Całkowity czas77
Czas w TO:6
Czas w TK:71
Składniki Mąka: 312g (W ~420)
Woda: 190g
Drożdże:0.27g
Sól:: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:61%
Całkowity czas77
Czas w TO:6
Czas w TK:71
Składniki Mąka: 312g (W ~420)
Woda: 190g
Drożdże:0.27g
Sól:: 8g
Składniki
312g
Mąka
190g
Woda
0.27g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xyqaz6uvpy/