Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 662g (W ~330)
Woda: 364g
Drożdże:0.35g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 662g (W ~330)
Woda: 364g
Drożdże:0.35g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
662g
Mąka
364g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.35g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
4 kulki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xyfa427xmr/