Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
9h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1005g (W ~250)
Woda: 603g
Drożdże:1.77g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 42g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1005g (W ~250)
Woda: 603g
Drożdże:1.77g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 42g
Składniki
1005g
Mąka
603g
Woda
42g
Oliwa z oliwek
1.77g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xwohw0ozga/