Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
22-04-2023 18:00
Czas przygotowywania
23-04-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 326g (W ~330)
Woda: 196g
Drożdże:0.63g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 326g (W ~330)
Woda: 196g
Drożdże:0.63g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
326g
Mąka
196g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.63g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xvsla8irp5/