Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
57%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:57%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 503g (W ~330)
Woda: 287g
Drożdże:0.50g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:57%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 503g (W ~330)
Woda: 287g
Drożdże:0.50g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
503g
Mąka
287g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.50g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xvpzoyijnh/