Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:6
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 897g (W ~330)
Woda: 538g
Drożdże:1.90g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 38g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:6
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 897g (W ~330)
Woda: 538g
Drożdże:1.90g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 38g
Składniki
897g
Mąka
538g
Woda
38g
Oliwa z oliwek
1.90g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
6 porcji
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xvhygjbglv/