Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
27-02-2023 13:00
Czas przygotowywania
28-02-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas30
Czas w TO:10
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 485g (W ~350)
Woda: 301g
Drożdże:0.67g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas30
Czas w TO:10
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 485g (W ~350)
Woda: 301g
Drożdże:0.67g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
485g
Mąka
301g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.67g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xu7o2wx9cp/