Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-11-2021 20:52
Czas przygotowywania
27-11-2021 20:52
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 975g (W ~330)
Woda: 614g
Drożdże:0.42g
Sól:: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 975g (W ~330)
Woda: 614g
Drożdże:0.42g
Sól:: 31g
Składniki
975g
Mąka
614g
Woda
0.42g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xswwn5utre/