Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
03-03-2023 20:00
Czas przygotowywania
04-03-2023 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
17h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas17
Czas w TO:9
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 936g (W ~300)
Woda: 515g
Drożdże:1.47g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas17
Czas w TO:9
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 936g (W ~300)
Woda: 515g
Drożdże:1.47g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 23g
Składniki
936g
Mąka
515g
Woda
23g
Oliwa z oliwek
1.47g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xrm7ueh1kt/