Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas18
Czas w TO:13
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 1070g (W ~310)
Woda: 695g
Drożdże:0.91g
Sól:: 35g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas18
Czas w TO:13
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 1070g (W ~310)
Woda: 695g
Drożdże:0.91g
Sól:: 35g
Składniki
1070g
Mąka
695g
Woda
0.91g
Drożdże
35g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xqwjs1dazy/