Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-02-2023 19:01
Czas przygotowywania
04-02-2023 19:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 767g (W ~380)
Woda: 460g
Drożdże:0.77g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 767g (W ~380)
Woda: 460g
Drożdże:0.77g
Sól:: 23g
Składniki
767g
Mąka
460g
Woda
0.77g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xqo4sjawpd/