Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-03-2023 14:00
Czas przygotowywania
04-03-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas28
Czas w TO:14
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 1148g (W ~340)
Woda: 723g
Drożdże:1.15g
Sól:: 33g
Oliwa z oliwek: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas28
Czas w TO:14
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 1148g (W ~340)
Woda: 723g
Drożdże:1.15g
Sól:: 33g
Oliwa z oliwek: 22g
Składniki
1148g
Mąka
723g
Woda
22g
Oliwa z oliwek
1.15g
Drożdże
33g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xokg6hmded/