Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
90h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:65%
Całkowity czas90
Czas w TO:18
Czas w TK:72
Składniki Mąka: 262g (W ~430)
Woda: 170g
Drożdże:0.11g
Sól:: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:65%
Całkowity czas90
Czas w TO:18
Czas w TK:72
Składniki Mąka: 262g (W ~430)
Woda: 170g
Drożdże:0.11g
Sól:: 8g
Składniki
262g
Mąka
170g
Woda
0.11g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
Kamil moja
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xo15i0dd0d/