Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
550g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
12h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:550g
Hydratacja:65%
Całkowity czas12
Czas w TO:4
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 329g (W ~280)
Woda: 214g
Drożdże:0.87g
Sól:: 3g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:550g
Hydratacja:65%
Całkowity czas12
Czas w TO:4
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 329g (W ~280)
Woda: 214g
Drożdże:0.87g
Sól:: 3g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
329g
Mąka
214g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.87g
Drożdże
3g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xntawvo2fi/