Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:61%
Całkowity czas43
Czas w TO:16
Czas w TK:27
Składniki Mąka: 450g (W ~380)
Woda: 275g
Drożdże:0.43g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:61%
Całkowity czas43
Czas w TO:16
Czas w TK:27
Składniki Mąka: 450g (W ~380)
Woda: 275g
Drożdże:0.43g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
450g
Mąka
275g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.43g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
stagini superiore
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xnbjlgmueb/