Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas43
Czas w TO:22
Czas w TK:21
Składniki Mąka: 669g (W ~380)
Woda: 421g
Drożdże:0.22g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas43
Czas w TO:22
Czas w TK:21
Składniki Mąka: 669g (W ~380)
Woda: 421g
Drożdże:0.22g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
669g
Mąka
421g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.22g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xnacpqqdbt/