Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
15-05-2023 18:00
Czas przygotowywania
16-05-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 767g (W ~330)
Woda: 460g
Drożdże:0.34g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 767g (W ~330)
Woda: 460g
Drożdże:0.34g
Sól:: 23g
Składniki
767g
Mąka
460g
Woda
0.34g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xn66pdmrqh/