Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
04-06-2022 16:00
Czas przygotowywania
05-06-2022 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
225g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:225g
Hydratacja:65%
Całkowity czas28
Czas w TO:4
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 793g (W ~340)
Woda: 516g
Drożdże:1.82g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:225g
Hydratacja:65%
Całkowity czas28
Czas w TO:4
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 793g (W ~340)
Woda: 516g
Drożdże:1.82g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
793g
Mąka
516g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
1.82g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
Pizza Adam b
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xn2nmxpcmy/