Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas40
Czas w TO:16
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 644g (W ~370)
Woda: 418g
Drożdże:0.43g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas40
Czas w TO:16
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 644g (W ~370)
Woda: 418g
Drożdże:0.43g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
644g
Mąka
418g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.43g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xllwo9tcig/