Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
276g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:276g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:9
Czas w TK:39
Składniki Mąka: 500g (W ~380)
Woda: 300g
Drożdże:0.53g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:276g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:9
Czas w TK:39
Składniki Mąka: 500g (W ~380)
Woda: 300g
Drożdże:0.53g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
500g
Mąka
300g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.53g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Ciasto na live
TO BLOK 1h
TO KULE 3h
TK KULE 39h
TO KULE 5h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xks5ajwet1/