Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-08-2023 20:59
Czas przygotowywania
18-08-2023 20:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:64%
Całkowity czas48
Czas w TO:13
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 670g (W ~380)
Woda: 429g
Drożdże:0.27g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:64%
Całkowity czas48
Czas w TO:13
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 670g (W ~380)
Woda: 429g
Drożdże:0.27g
Sól:: 21g
Składniki
670g
Mąka
429g
Woda
0.27g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xkiztasc7d/