Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
21h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas21
Czas w TO:14
Czas w TK:7
Składniki Mąka: 690g (W ~320)
Woda: 414g
Drożdże:0.52g
Sól:: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas21
Czas w TO:14
Czas w TK:7
Składniki Mąka: 690g (W ~320)
Woda: 414g
Drożdże:0.52g
Sól:: 17g
Składniki
690g
Mąka
414g
Woda
0.52g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xk9votpq9k/